Νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή του Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε, γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του 36χρονου οφείλεται σε υπερβολική δόση χαπιών, κάθως στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός υπήρχαν πολλά συνταγογραφημένα μπουκάλια, ενώ οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο »είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Σταλόνε.

«Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή, δεν ήταν καταθλιπτικός».

«Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι συντετριμμένος και βυθισμένος στη λύπη από τον ξαφνικό χαμό του γιου του. O Σαγκ ήταν ένας πολύ ταλαντούχος και θαυμάσιος νέος. Ο χαμός του δε θα ξεπεραστεί...» είπε ο εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού στο TMZ, την ώρα που το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο νεαρός Stallone, είχε γεμίσει με περιπολικά και ασθενοφόρα.

O Sage Stallone ήταν 36 ετών και είχε συμμετάσχει σε ταινίες του πατέρα του, όπως τα Ρόκυ.