current views are: 1

21 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση13:32

Το πρώτο θύμα του μακελάρη του Ντένβερ είχε ξαναζήσει τον εφιάλτη λίγες ημέρες πριν

Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής αθλητικογράφου, η οποία είναι το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Μακελειό του Κολοράντο.

Δημοσίευση 13:32’
αρθρο-newpost

Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής αθλητικογράφου, η οποία είναι το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Μακελειό του Κολοράντο.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της νεαρής αθλητικογράφου, η οποία είναι το πρώτο θύμα που αναγνωρίστηκε στο Μακελειό του Κολοράντο. Η Τζέσικα Ρέντφιλτ πριν από λίγες ημέρες είχε γλιτώσει από μία παρόμοια επίθεση στο Eaton Mall στο Τορόντο στις 2 Ιουνίου, όταν ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του και άλλοι επτά τραυματίστηκαν.

«Κάθε φορά λέω ότι κάθε λεπτό που ζούμε είναι ευλογία. Πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να το θεωρώ ως κάτι δεδομένο κάθε αγκαλιά από ένα αγαπημένο πρόσωπο, κάθε χαμόγελο που μοιραζόμαστε με φίλους. Κάθε δευτερόλεπτο είναι ένα δώρο και έχω καταλάβει πόσο ευλογημένη είμαι για κάθε δευτερόλεπτο που ζω» είχε γράψει τότε στο προσωπικό της ιστολόγιο.

Δεν στάθηκε ωστόσο το ίδιο τυχερή χθες Παρασκευή όταν 24χρονος είσεβαλε μέσα στην αίθουσα προβολής στο σινεμά που βρισκόταν και άνοιξε αδιακρίτως πυρ σκοτώνοντας εν ψυχρώ 12 άνθρωπους και τραυματίζοντας τουλάχιστον 50.   
H Tζέσικα λίγα πριν έγραφε στο Twitter ότι περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προβολής.

Πηγή: Radar.gr


σχετικα αρθρα