Στη Λάρνακα δώδεκα άτομα, δέκα εκ των οποίων είναι Κύπριοι, συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και κατηγορήθηκαν γραπτώς αφού εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης να επιδίδονται σε πόκερ. Η Αστυνομία παρέλαβε από το χώρο το ποσό των 610 ευρώ, 6 τραπέζια που παίζεται το πόκερ και μεγάλο αριθμό από φίσιες και τραπουλόχαρτα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας στα πλαίσια πάταξης της κυβείας, διενήργησαν ύστερα από δικαστικό ένταλμα, επιχείρηση έρευνας σε αίθουσα ξενοδοχείου στη Λάρνακα. Εκεί εντοπίστηκαν επτά άτομα να επιδίδονται σε κυβεία, δηλαδή πόκερ. Οι επτά κλήθηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας και κατηγορήθηκαν γραπτώς».

Πρόσθεσε ότι «άλλα πέντε άτομα έχουν κληθεί στην Αστυνομία και κατηγορηθεί γραπτώς για αδικήματα που αφορούν την κυβεία. Στη σκηνή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από την αστυνομία διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων το χρηματικό ποσό των 610 ευρώ σε μετρητά, 6 τραπέζια στα οποία παίζεται το πόκερ και μεγάλος αριθμός από φίσιες και τραπουλόχαρτα».

Πηγή: sigmalive.com