Ύποπτος για τη δολοφονία του πατέρα του και του 8χρονου αδερφού του, είναι ένας 24χρονος, ο οποίος φέρεται επίσης να έχει τραυματίσει σαβαρά τον 17χρονο αδελφό του και να έχει ξυλοκοπήσει άγρια τη μητέρα του. Σύμφωνα με το ethnos.gr, το περιστατικό συνέβη χθες στην κοινότητα Μποζέλ στη νοτιοδυτική Γαλλία. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη, αλλά φαίνεται ότι το φονικό ήταν προμελετημένο.  

Ο 17χρονος αδερφός του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι είναι σε κωματώδη κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, ενώ η μητέρα που κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το γιο της, κατάφερε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί από τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Νοσηλεύεται και αναμένεται να καταθέσει μόλις αισθανθεί καλύτερα.  

Ο 24χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της οικογένειας του, και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του Άλμπερτβιλ. Οπως μεταδίδει το Europe 1 κατά τη σύλληψή του ήταν σε κατάσταση σοκ και με το κεφάλι μέσα στα χέρια, δεν έπαψε να κλαίει όταν τον έβαλαν στο περιπολικό.  

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, όμως σύμφωνα με την Parisien, υπήρχε ένταση μεταξύ του 24χρονου και του πατέρα, ο οποίος ήταν γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής.