Μια απίστευτη κτηνωδία συγκλονίζει την κοινωνία της Κύπρου. Μια 16χρονη υπέστη βιασμό από τον αλλοδαπό πατριό της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.  Ο Γολγοθάς της ανήλικης, σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία, άρχισε πριν ένα μήνα όταν τσακώθηκε με τον πατέρα της και μετέβη στο σπίτι της μητέρα της.

Το πρώτο βράδυ η 16χρονη ξάπλωσε για ύπνο με την μικρότερη αδελφή της.

Σε κάποια στιγμή ο πατριός της μετέβη στο δωμάτιο των δυο κοριτσιών πήρε την μικρή αδελφή της 16χρονης και αφού την μετέφερε σε άλλο δωμάτιο επέστρεψε και ξάπλωσε στο κρεβάτι, δίπλα στο κοριτσάκι. 

Η ανήλικη που αντιλήφθηκε τις άρρωστες ορέξεις του πατρίου άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να ακούσει η μητέρα της και να μεταβεί στο δωμάτιο.

Το κτήνος επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο του, ακολούθως, όμως, μετέβη για δεύτερη φορά στο δωμάτιο της μικρής, η οποία και πάλι τον αντιλήφθηκε και φώναξε τη μητέρα της σε βοήθεια. 

Ο δράστης όμως επέστρεψε για τρίτη φορά στο δωμάτιο της 16χρονης.

Της επιτέθηκε, της έκλεισε το στόμα με κολλητική ταινία και την βίασε. Μόλις ξημέρωσε η ανήλικη ενημέρωσε την μητέρα της η οποία έδιωξε από το σπίτι τον αλλοδαπό αλλά έπεισε την κόρη της να μην καταγγείλουν την υπόθεση στην αστυνομία.   

Την περασμένη Τρίτη η 16χρονη διαπίστωσε πως είναι έγκυος. Ο πατριός και η μητέρα της συνελήφθησαν.

Πηγή: sigmalive.com