Ο έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τεσσάρων Ελληνοκυπρίων και τριών τουρκοκυπρίων, έφερε μαχαιρώματα, με ένα πρόσωπο να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από μαχαιριά που δέχθηκε στο λαιμό.Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 20χρονου από την Πάφο διερευνά η Αστυνομία. Σε δηλώσεις, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι «ο 20χρονος ενώ βρισκόταν σε κατάστημα στην περιοχή Διπλαρκάτζια γύρω στις 10.00 το πρωί σήμερα δέχθηκε επίθεση από άλλο πρόσωπο το οποίο κρατούσε μαχαίρι».

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο, «ομάδα νεαρών από 20 μέχρι 24 ετών το πρωί κατά τις 10.00 ενώ περνούσαν από την περιοχή Διπλαρκάτζια στη Χλώρακα με τα αυτοκίνητά τους, ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με νεαρούς που διατηρούν επιχείρηση στην περιοχή».

«Οι νεαροί κατέβηκαν από τα οχήματά τους και εισήλθαν στην επιχείρηση των άλλων νεαρών. Ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της επιχείρησης ανέσυρε μαχαίρι τραυματίζοντας στο λαιμό έναν 20χρονο. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου», πρόσθεσε ο κ. Τσαππής.

Το απόγευμα, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στους εφτά, κατόπιν έκδοσης δικαστικών ενταλμάτων. Όσο για τον τραματία, βρίσκεται υπό αυστηρή φρούρηση στο νοσοκομείο.

Πηγή: sigmalive.com