Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον 47χρονου εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε σχέση με υπόθεση βιασμού 32χρονης Ρωσίδας τουρίστριας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Γεωργίου, η 32χρονη κατήγγειλε χθες στην αστυνομία ότι γνώρισε τον ύποπτο, το βράδυ της Τρίτης, σε νυχτερινό κέντρο της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας. Ο 47χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης, την μετέφερε παρά τη θέληση της σε δασώδη περιοχή στη Γεράσα, όπου και τη βίασε αλλεπάλληλες φορές.


"Η 32χρονη αμέσως μετά την καταγγελία της, εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι φέρει κακώσεις σε όλο της το σώμα", είπε ο κ. Γεωργίου, προσθέτοντας ότι με βάση την περιγραφή που έδωσε η παραπονούμενη, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 47χρονου Κύπριου, ο οποίος συνελήφθηκε την ίδια μέρα.

Ανακρινόμενος, ο 47χρονος αρνήθηκε ότι βίασε την 32χρονη, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.

Πηγή: sigmalive.com