Σάλο είχε προκαλέσει, πριν λίγες μέρες, στη βιομηχανία πορνό το κρούσμα σύφιλης που διαγνώστηκε σε ηθοποιό και οδήγησε την Αμερικανική Ένωση Παραγωγών Πορνογραφικών Ταινιών να καλέσει τα μέλη της να διακόψουν τα γυρίσματα «μέχρι να εκτιμηθεί ο κίνδυνος που υπάρχει και να υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι ηθοποιοί».

Τώρα ο πορνοστάρ Μr. Marcus πήρε την ευθύνη και ανακοίνωσε ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για την επιδημία σύφιλης που σταμάτησε την παραγωγή πορνών στο San Fernando Valley.

Ύστερα από εξετάσεις που έκανε διαπίστωσε ότι προσβληθεί από τον ιό STD αλλά παραδέχεται ότι τροποποίησε τα αποτελέσματα ώστε να μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται. «Προσπάθησα να το καλύψω ... Δεν μπορούσα να ακούω τη λέξη… σύφιλη», δήλωσε ο ίδιος.

Σε συνέντευξη του ο βετεράνος ηθοποιός ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας πως τροποποίησε τα αποτελέσματα επειδή του είπε ο γιατρός του ότι η ασθένεια του δεν θα είναι μεταδοτική αν του χορηγηθεί αντιβίωση.

«Πρέπει να ζήσω εγώ μ’ αυτό, κανένας άλλος… Λυπάμαι πολύ δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη», πρόσθεσε ο Mr. Marcus.

Ο πορνοστάρ διαγνώστηκε με σύφιλη στις 12 Ιουλίου, του χορηγήθηκε αντιβίωση στις 13 Ιουλίου και επέστρεψε στην εργασία του 11 ημέρες αργότερα, στις 24 Ιουλίου. Ωστόσο, είχε ακόμα τον ιό. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο παραγωγός δεν του ζήτησε έγγραφο που να πιστοποιεί ότι είναι υγιής.

Πηγή: protothema.gr