Έγκυος από το Μπερλουσκόνι δηλώνει η Γερμανίδα σόου-γκερλ και ηθοποιός, Σαμπίνα Μπέγκαν, όπως δήλωσε η ίδια σε ιταλική εφημερίδα.

Πρόσφατα η μέλλουσα μητέρα είχε αποκαλύψει ότι ο Μπερλουσκόνι οργάνωνε γιορτές «αποκλειστικά για χάρη της», στις οποίες «ουδέποτε έγινε κάτι το απρεπές που να προσέβαλε την δημόσια αιδώ».

Η Μπέγκαν δήλωσε βαθιά ερωτευμένη με τον πρώην ιταλό πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «μαγικό και μοναδικό σαν το σούπερμαν».

Σύμφωνα με την Σαμπίνα Μπέγκαν, «Ο Σίλβιο, στην φάση αυτή, υποφέρει από μεγάλη κατάθλιψη, και για την κατάστασή του φταίνε οι όλες αυτές οι γυναίκες, οι καταραμένοι διάβολοι που δεν τον αφήνουν ήσυχο».

Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι είχε ήδη δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τρία από τον δεύτερο.

Μπερλουσκόνι: Δεν είμαι εγώ ο πατέρας

Διέψευσε μέσω του δικηγόρου του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είναι ο πατέρας του παιδιού μιας σόου-γκερλ και ηθοποιού.

«Σε ό,τι αφορά το άρθρο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα Ιl Fatto Quotidiano, με συνέντευξη της κυρίας Σαμπίνα Μπέγκαν, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι γεμάτο ειρωνεία και γλαφυρότητα, σαφέστατα θερινό, αλλά εκτός πραγματικότητας», υπογραμμίζει στο ανακοινωθέν του ο δικηγόρος του Καβαλιέρε.


 

Πηγή: skai.gr