Τέσσερις τραυματίες, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός του «εμφύλιου πολέμου» που ξέσπασε ανάμεσα στους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς.   Οι διαφορές των «Μπαραμπράβας», έτσι όπως είναι γνωστοί στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, έχουν να κάνουν με το πρόσωπο που θα αναλάβει την ηγεσία τους. Για να «λύσουν την υπόθεση» έδωσαν ραντεβού στην πόλη Σάντα Φε, πριν την έναρξη του αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την τοπική Ουνιόν.

Στη διάρκεια των συμπλοκών έπεσαν πυροβολισμοί, από τους οποίους τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, οι δύο πιο σοβαρά. Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τις ειδικές δυνάμεις της για να μπορέσει να σταματήσει τα έκτροπα μεταξύ των «Μπαραμπράβας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπάει «εμφύλιος πόλεμος» ανάμεσα στους οπαδούς. Εδώ και χρόνια υπάρχει η «μαφία της εξέδρας», που θέλει να ελέγχουν τα πάντα γύρω από την ομάδα που υποστηρίζει. Για παράδειγμα θέλουν να έχουν τον έλεγχο σημείων όπως το πάρκινγκ γύρω από το στάδιο της ομάδας, των πάγκων πώλησης σουβενίρ, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος.