Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ενώ διενεργούσαν εξετάσεις για οδικό δυστύχημα στο δρόμο Ξυλοτύμπου – Ορμήδειας, άλλο αυτοκίνητο συγκρούστηκε με όχημα που βρισκόταν εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να μετακινηθούν και να τους κτυπήσουν. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, αφού σε έλεγχο αλκοόλης υπήρχε ένδειξη 44 αντί 22 μιλιγκράμ, ενώ δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα για τελική εξέταση αλκοόλης.

Σε δηλώσεις του ο Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου, Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου και εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα δύο οχήματα που κινούνται εξ αντιθέτου κατευθύνσεως στο δρόμο Ξυλοτύμπου - Ορμήδειας, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να τραυματιστούν ελαφρά. Κλήθηκε στη σκηνή περιπολικό, όπου ενώ τα μέλη της Αστυνομίας ασχολούνταν με τη διερεύνηση του δυστυχήματος, αυτοκίνητο που ερχόταν από την Ορμήδεια και κατευθυνόταν προς Ξυλοτύμπου, συγκρούστηκε αρχικά με αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο εκτός του δρόμου με αποτέλεσμα αυτό να μετακινηθεί και να προκαλέσει σύγκρουση με τα ενεχόμενα αυτοκίνητα στο δυστύχημα».

Από τη σύγκρουση τα αυτοκίνητα μετακινήθηκαν και κτύπησαν ελαφρά δύο από τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.
Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε ότι «δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την Ορμήδεια και οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε εκ νέου με τα οχήματα που βρίσκονταν στο δρόμο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε. Στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος είχε συγκρουστεί αρχικά με τα αυτοκίνητα του δυστυχήματος, έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 44 μιλιγκράμ αντί 22. Ωστόσο, για την τελική εξέταση ο οδηγός δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση».

Η υπόθεση διερευνάται από την Τροχαία Αμμοχώστου.

Πηγή: sigmalive.com