Στην υπερβολική ταχύτητα οφείλονται, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, τα αίτια του δυστυχήματος που οδήγησαν στο θάνατο τη δικηγόρο Παναγιώτα Κωμοδρόμου. Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος της Τροχαίας στην Πάφο Ζήνωνας Ψαθίτης ανέφερε ότι «λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυκτα 43χρονη από την Πάφο οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου –Λεμεσού, με κατεύθυνση την Πάφο. Λίγο μετά την έξοδο προς Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνούμε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, αρχικά κτύπησε στο κιγκλίδωμα, μετά στο ανάχωμα και ακολούθως ανατράπηκε στο δρόμο».

Όπως ανέφερε ο κ. Ψαθίτης, «η 43χρονη εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της».

Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη, «από τις μέχρι τώρα εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι η αιτία του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα. Απευθύνουμε ακόμα μια φορά έκκληση στους οδηγούς να περιορίσουν την ταχύτητα τους. Με αυτό τον τρόπο θα περιορίσουμε το αίμα στην άσφαλτο».

Τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια του, εξέφρασε στην οικογένεια της Γιώτας Κωμοδρόμου ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου Γιαννάκης Παπαζαχαρία.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παπαζαχαρίας χαρακτήρισε τη Γιώτα Κωμοδρόμου ασυμβίβαστο άνθρωπο, ειλικρινή, και άτομο που ήξερε να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαζαχαρίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάφου θα συνέλθει για να λάβει αποφάσεις για να τιμήσει τη μνήμη της.

Η κηδεία της Παναγιώτας Κωμοδρόμου θα τελεστεί αύριο Σάββατο, στις 4.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου. Η οικογένεια θα δεχθεί τα συλλυπητήρια στην εκκλησία, ενώ αντί στεφάνων παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για την Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Πηγή: sigmalive.com