current views are: 1

6 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση17:03

Oλάντ: Θα γίνουν τα πάντα για βρεθούν οι δράστες των δολοφονιών στη Σαβοΐα (Βίντεο)

Τη δέσμευσή του ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία στην Άνω Σαβοΐα μιας οικογένειας που πιστεύεται ότι είναι από τη Βρετανία, εξέφρασε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, από το Λονδίνο.

Δημοσίευση 17:03’
αρθρο-newpost

Τη δέσμευσή του ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία στην Άνω Σαβοΐα μιας οικογένειας που πιστεύεται ότι είναι από τη Βρετανία, εξέφρασε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, από το Λονδίνο.

Τη δέσμευσή του ότι θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία στην Άνω Σαβοΐα μιας οικογένειας που πιστεύεται ότι είναι από τη Βρετανία, εξέφρασε ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, από το Λονδίνο. «Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να βρούμε τον ή τους ενόχους και να πούμε στον βρετανικό λαό ότι είμαστε αλληλέγγυοι», δήλωσε ο Ολάντ σε συνέντευξη Τύπου στο περιθώριο της επίσκεψής του στην γαλλική αποστολή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Την ίδια ώρα συγκεχυμένες εξακολουθούν να είναι οι πληροφορίες σχετικά με τα θύματα του χθεσινού εγκλήματος στην ανατολική Γαλλία, με τέσσερις νεκρούς και μόνους διασωθέντες δύο κοριτσάκια τεσσάρων και επτά ετών.

Υπενθυμίζεται οι τρεις από τους τέσσερις νεκρούς που βρέθηκαν χθες κοντά στη λίμνη Ανεσί, στην Άνω Σαβοΐα, είχαν δολοφονηθεί με μια σφαίρα στο κεφάλι. Πρόκειται για τον οδηγό μιας BMW με πινακίδες Βρετανίας, μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου αυτού και έναν Γάλλο ποδηλάτη, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κοντά στο όχημα. Μια άλλη γυναίκα, θύμα κι αυτή πυροβολισμών, βρέθηκε επίσης νεκρή στο πίσω κάθισμα της BMW.

Τους νεκρούς βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας που κυκλοφορούσε με ποδήλατο χθες το απόγευμα, ο οποίος εντόπισε την BMW σε δάσος στην κοινότητα Σεβαλίν, στην Άνω Σαβοΐα.

Τα δύο κοριτσάκια, που είναι αδελφές όπως φαίνεται, επέζησαν της τραγωδίας. Το ένα ηλικίας 7 ετών είναι σοβαρά τραυματισμένο, ενώ το άλλο ηλικίας 4 ετών βρέθηκε σώο και αβλαβές, αλλά εξαντλημένο μέσα στο αυτοκίνητο.

Η μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, έχει βυθιστεί σε τεχνητό κώμα και θα υποβληθεί σε νέα εγχείρηση, αλλά δεν κινδυνεύει πλέον η ζωή της.


σχετικα αρθρα