current views are: 1

7 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση16:03

«Παρέλαση» αστέρων στην Σύνοδο των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ (Βίντεο και φωτό)

Από την Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας «παρέλασαν» αυτήν την εβδομάδα μερικοί από τους πλέον διάσημους «αστέρες» της αμερικανικής καλλιτεχνικής σκηνής, με σκοπό να δηλώσουν την αμέριστη στήριξή τους προς τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Δημοσίευση 16:03’
αρθρο-newpost

Από την Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας «παρέλασαν» αυτήν την εβδομάδα μερικοί από τους πλέον διάσημους «αστέρες» της αμερικανικής καλλιτεχνικής σκηνής, με σκοπό να δηλώσουν την αμέριστη στήριξή τους προς τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Από την Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας «παρέλασαν» αυτήν την εβδομάδα μερικοί από τους πλέον διάσημους «αστέρες» της αμερικανικής καλλιτεχνικής σκηνής, με σκοπό να δηλώσουν την αμέριστη στήριξή τους προς τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Ανάμεσα στις 4 και 6 Σεπτέμβρη διεξήχθη η Εθνική Σύνοδος του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ η οποία είχε ως στόχο την ανάδειξη των υποψήφιων της παράταξης για τις θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της χώρας.

Η διαδικασία ήταν τυπική καθώς ο νυν Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ήδη από τις προκριματικές του Μέριλαντ και της περιφέρειας της Κολούμπια είχε συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό εκλεκτόρων για να καταστεί υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Παράλληλα είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων ότι ο νυν Αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, θα είναι ο υποψήφιος ως Αντιπρόεδρος.

Ως εκ τούτων, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε από τη μία στη Μισέλ Ομπάμα, τη σύζυγο του Προέδρου που με την παρουσία της μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων, από την άλλη στους δημοφιλείς ηθοποιούς, τραγουδιστές κοκ που συνέρευσαν στον τόπο διεξαγωγής της Συνόδου και «έκλεψαν» τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του Ομπάμα βρέθηκαν οι «εκρηκτικές» Εύα Λονγκόρια, Κέρυ Ουάσινγκτον, Ροσάριο Ντόσον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Αν Χαθαγουέι και Τζέσικα Άλμπα που κυριολεκτικά προκάλεσαν πανζουρλισμό στο πλήθος.
 
Από την πλευρά των ανδρικών παρουσιών, που αν και… λιγότερο «εκρηκτικές» ενθουσίασαν τους συνέδρους, ξεχωρίζουν εκείνες των Μάθιου Μοντάιν, Φόρεστ Γουιτάκερ, Ντάνιελ Ντε Κιμ, Τζέιμι Φοξ, Μπεν Άφλεκ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Σπάικ Λι και Ντέιβιντ Μπάλντουι.

Όλοι οι προαναφερθέντες, όπως και άλλοι εξίσου γνωστοί και «λαμπεροί» παρευρισκόμενοι, έδωσαν άλλον αέρα στην ούτως ή άλλως πανηγυρική ατμόσφαιρα της Συνόδου, μη χάνοντας παράλληλα λεπτό ευκαιρία να δηλώσουν ότι ι Μπαράκ Ομπάμα είναι η ελπίδα του έθνους.

Το τέλος της διαδικασίας δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο «αστραφτερό» από αυτό που προσέφερε ο Μάρκ Άντονυ, πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, ο οποίος τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ.

Π.Σ.


σχετικα αρθρα