«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση της Μόνικα Λεβίνσκι φαίνεται ότι ταιριάζει απόλυτα.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το ερωτικό σκάνδαλο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσι, η «πέτρα» του σκανδάλου αποφάσισε να πάρει την δική της εκδίκηση με την δημοσίευση ενός βιβλίου στο οποίο εξομολογείται τα πάντα για την σχέση της με τον πρώην πλανητάρχη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 39χρονη σήμερα Μόνικα, πιστεύει ότι ο Μπιλ Κλίντον, την γλίτωσε «φτηνά», έπειτα από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του και θέλει τώρα να τον εκδικηθεί δημοσιεύοντας όλες τις «πικάντικες» λεπτομέρειες για τον έρωτά τους αλλά και για τα ερωτικά γράμματα που της είχε στείλει. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μερικά από τα «καυτά» θέματα του βιβλίου είναι η επιθυμία του πρώην προέδρου τον ΗΠΑ να κάνει τρίο και όργια μαζί της και οι εκμυστηρεύσεις του για την «ανύπαρκτη» σεξουαλική ζωή που είχε με την σύζυγό του, Χίλαρι...

Για την ώρα η Μόνικα Λεβίνσκι αναζητά τον κατάλληλο εκδότη, αν και σύμφωνα με την ίδια, οι προσφορές είναι πολλές και μεγάλες. Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν μάλιστα ότι η εν λόγω κίνηση της κ. Λεβίνσκι ίσως επισκιάσει τον γάμο των Κλίντον αλλά και την επανεκλογή της Χίλαρι το 2016.