Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι μια 60χρονη ανακάλυψε λίγο μετά το θάνατο του συζύγου της, ότι εκείνος ήταν στην πραγματικότητα ο πατέρας της. Ο λόγος για την Valerie Spruill, από το Οχάιο, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την απίστευτη αυτή αποκάλυψη και μίλησε στα μέσα ενημέρωσης με στόχο να βρει τα αδέρφια της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, oι γονείς της 60χρονης γνωρίστηκαν όταν ο πατέρας της ήταν μόλις 15 χρονών και σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει απέκτησαν μαζί ακόμα έξι αγόρια.

Οι γονείς της χώρισαν και η μητέρα της την είχε αφήσει στους γονείς της από τριών μηνών ενώ όποτε εκείνη την επισκεπτόταν, η ίδια πίστευε ότι επρόκειτο για μία φίλη της οικογένειας. Όταν η μητέρα της πέθανε το 1984, η 9χρονη τότε Valerie ανακάλυψε ότι η οικογενειακή φίλη ήταν στην πραγματικότητα η μητέρα της και οι άνθρωποι που τη φρόντιζαν οι παππούδες της.

Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να μάθει κάτι για τον πατέρα της. Όταν μεγάλωσε, γνώρισε τον Percy, τον ερωτεύτηκε και τον παντρεύτηκε. Το ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά και οκτώ εγγόνια. 

Ο Percy πέθανε το 1998, στα 60 του χρόνια, αλλά επί χρόνια η Valerie άκουγε φήμες και σχόλια για την «περίεργη» συζυγική της σχέση...

Όταν ο άνδρας της πέθανε, ένας θείος της της αποκάλυψε την αλήθεια και η ίδια επιβεβαίωσε την αλήθεια όταν έκανε τεστ DNA από μαλλιά που βρήκε σε βούρτσα του άνδρα της. Ακόμα δεν γνωρίζει αν ο άνδρας της γνώριζε την αλήθεια για την σχέση τους, αλλά υποψιάζεται ότι το ήξερε αλλά δεν της το αποκάλυψε για να μην την χάσει.

Η ίδια αποφάσισε, μετά από 14 χρόνια, να δημοσιοποιήσει την ιστορία της προσπαθώντας να βρει τα υπόλοιπα αδέρφια της.

Μετά τον θάνατο του συζύγου της επισκέπτεται ψυχοθεραπευτή, ενώ αντιμετώπισε και σοβαρά προβλήματα υγείας που όλα, όπως η ίδια θεωρεί, οφείλονται στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια.


Επιμέλεια: Γωγώ Κυριαζή