Μια ασυνήθιστη σχολή άνοιξε τις πόρτες της στη Βαλένθια της Ισπανίας, η οποία προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε εκδιδόμενους άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν τις… δεξιότητές τους.   
Η σχολή αυτή υπόσχευται σίγουρη αποκατάσταση στον τομέα της επαγγελματικής πορνείας, ενώ οι μαθητές κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων διδάσκονται από τις καλύτερες καθηγήτριες τα βασικά του Kama Sutra, καθώς και το πως να χειρίζονται σεξουαλικά βοηθήματα. Επιπλέον, μαθαίνουν ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις, ώστε να ενθουσιάσουν τους πελάτες τους!  

Τα θεωρητικά μαθήματα επικεντρώνονται σε βασικά των δημοσίων σχέσεων, του marketing και του styling, αλλά και στην υπογράμμιση της σημασίας που έχει η εχεμύθεια.

Με όλα τα παραπάνω εφόδια και το χαρτί της αποφοίτησης, το επόμενο βήμα είναι η ανεύρεση πελατών, αφού και το μότο της σχολής είναι «Trabaja Ya!», που σημαίνει «Και τώρα δουλειά!».


Ήδη 95 άτομα έχουν εγγραφεί στα μαθήματα, ωστόσο η σχολή απειλείται με «λουκέτο» αφού ακτιβιστικές οργανώσεις εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους και αντιτίθενται στη λειτουργία της, υποστηρίζοντας ότι προάγει την πορνεία ως εύκολη λύση σε περίοδο οικονομικής κρίσης.