Ο μεγιστάνας στον τομέα αγοραπωλησίας αυτοκινήτων και ναυτιλίας, Cecil Chao Sze-tsung, ανακοίνωσε ότι προσφέρει περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ σ’ αυτόν τον άντρα που θα δεχτεί να παντρευτεί την 33χρονη κόρη του, Gigi Chao, αναφέρει η South China Morning Post.  
«Είναι ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση,» δήλωσε ο Chao στο BBC. «Δεν με πειράζει αν είναι πλούσιος ή φτωχός. Το σημαντικό πράγμα είναι να  είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος», πρόσθεσε. «Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και ωραία εμφάνιση. Είναι αφοσιωμένη στους γονείς της, είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία».
 
Σύμφωνα με την Post, η ανακοίνωση έγινε μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της Chao ότι είχε παντρεύτηκε τη γυναίκα σύντροφό της εδώ και επτά χρόνια, Sean Eav, στη Γαλλία.  

Ο μεγιστάνας, 76 χρονών, είπε στην Post τα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο της κόρης του ήταν «ψευδή».

Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου δεν είναι νομικά αναγνωρισμένος στο Χονγκ Κονγκ, ενώ στη Γαλλία πραγματοποιούνται ενώσεις αστικού χαρακτήρα. Ο ίδιος ο Chao δεν παντρεύτηκε ποτέ και στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι έχει συνευρεθεί με 10.000 γυναίκες.


Πηγή: lifo.gr