Ένοχος για το βιασμό μιας 35χρονης γυναίκας στο Μανχάταν κρίθηκε ο 16χρονος γιος ιδιοκτήτη γνωστής πιτσαρίας στο Μπρόνξ, Σέζαρ Λούκας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «New York Post», ο Σέζαρ, μπήκε στην πολυκατοικία, παρέδωσε την πίτσα στους γείτονες και μετά άρχισε να δοκιμάζει στην τύχη τις πόρτες των υπόλοιπων διαμερισμάτων για να βρει κάποια ξεκλείδωτη. Αφού άνοιξε μπήκε μέσα στο διαμέρισμα της 35χρονης, την οποία και βίασε ενώ δίπλα κοιμόταν η κόρη της.
Μετά το πέρας του βιασμού, ο θύτης αποχώρησε παίρνοντας μαζί το iPhone της μητέρας και 20 δολάρια από την σχολική τσάντα της κόρης. 

«Θέλω να τον βάλουν φυλακή. Θέλω όλος ο κόσμος να μάθει ότι με βίασε ενώ δίπλα μου κοιμόταν η κόρη μου. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, μου έκλεισε το στόμα και μου είπε να βγάλω τον «σκασμό». Παρόλο που ήταν μικρόσωμος, δεν κατάφερα να αντιδράσω. Είμαι ακόμη τρομοκρατημένη. Ντρέπομαι να βγω από το διαμέρισμά μου», δήλωσε το θύμα του βιασμού. Όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί έκανε ότι έκανε, απάντησε απλά ότι αισθανόταν... ερεθισμένος.