Ένα στυγερό έγκλημα απασχολεί αυτές τις μέρες τα δικαστήρια της Βρετανίας με θύτη μία συνοδό πολυτελείας τη Natalia Woolley, που σκότωσε τον πελάτη της μέσα στην έπαυλη του -αξίας 1.2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η αδίστακτη συνοδός αφού τον σκότωσε, έκοψε το καλώδιο του τηλεφώνου του, πήρε ταξί και έφυγε. Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα μήνα μετά.

Όπως έγινε γνωστό ο Winston Fernandez, συνταξιούχος λογιστής, είχε πάθει εμμονή με την ξανθιά καλλονή, στην οποία έδινε περίπου 700 ευρώ την βραδιά. Η Woolley υποστήριξε στο δικαστήριο πως τον χτύπησε ενώ βρισκόταν σε άμυνα, επειδή την είχε σπρώξει στο κρεβάτι και προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνει σεξουαλικές πράξεις που εκείνη δεν ήθελε. Ωστόσο ο βαθμός των τραυμάτων του Fernandez δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει το επιχείρημα της αυτοάμυνας.

Η 38χρονη τον εγκατέλειψε νεκρό ή λίγο πριν εκπνεύσει με τραύματα σε όλο του το σώμα, δεκαεπτά σπασίματα στα πλευρά και σπασμένα οστά. Αν ήταν ακόμα ζωντανός όταν εκείνη έφυγε, λόγω των τραυμάτων του πρέπει να πονούσε πολύ, δεν μπορούσε να μετακινηθεί και αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αναπνοή, συμπέραναν οι ειδικοί.