Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης εναντίον 48χρονης από τη Λεμεσό, που εργάζεται στο Τμήμα Τελωνείων του αεροδρομίου Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρυσαφικών που ανήκουν σε 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις επτά το απόγευμα αλλοδαπή μετέβη σε συγκεκριμένο γραφείο υπηρεσίας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας προκειμένου να δηλώσει ορισμένα αντικείμενα. Με την αναχώρηση της από το γραφείο η κοπέλα διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει εκεί μια θήκη η οποία περιείχε τρία χρυσά βραχιόλια αξίας πέντε χιλιάδων ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «η αλλοδαπή επέστρεψε στο γραφείο και η επί καθήκοντι υπάλληλος αρνήθηκε ότι η γυναίκα είχε αφήσει τέτοια αντικείμενα. Όταν η αλλοδαπή βγήκε από το γραφείο για να μεταβεί στην αστυνομία να καταγγείλει το συμβάν, είδε την υπάλληλο να εξέρχεται από το γραφείο με τη τσάντα της και να εισέρχεται στις τουαλέτες. Μετά την έξοδο της υπαλλήλου από τις τουαλέτες η αλλοδαπή εισήλθε μέσα και εντόπισε σε κάλαθο τη θήκη της κενή χωρίς τα χρυσαφικά της».

Η αλλοδαπή κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, μέλη της Δύναμης ερεύνησαν την υπάλληλο και στη τσάντα της κρυμμένα μέσα σε μεταλλικό δοχείο καφέ μέσα στον καφέ, εντόπισαν τα χρυσαφικά της παραπονούμενης.

Ο Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι «η υπάλληλος συνελήφθη από την Αστυνομία αργά χθες το βράδυ για υπόθεση κλοπής, τέθηκε υπό κράτηση και ανακρινόμενη αρνήθηκε την διάπραξη του αδικήματος. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης της» κατέληξε.

Πηγή: sigmalive.com