Την καταδίωξη του από τα διεθνή ΜΜΕ καταγγέλει ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ζητώντας να τον αφήσουν ήσυχο!

Το πρώην αφεντικό του ΔΝΤ σε δηλώσεις του στο γαλλικό περιοδικό Le Point υποστηρίζει ότι τον έχουν μπλέξει άδικα σε μια υπόθεση μαστροπείας.

«Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό», είπε ο Στρος Καν.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι «δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό», ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει...Εχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται», συνεχίζει.

Αναφερόμενος στη σύλληψή του στις 14 Μαΐου 2011 και στην παραμονή επί τέσσερις νύκτες στη φυλακή του Ράικερς 'Αιλαντ, λέει:"Ηταν απίστευτα επώδυνο".

TAGS