Τέσσερις Ιταλοί (δύο άντρες, δύο γυναίκες) εκ των οποίων ο Βιτόριο Μισόνι, ο ένας από τους 2 γιούς του διάσημου μόδιστρου Οτάβιο Μισόνι, φέρονται από σήμερα το βράδυ επισήμως "αγνοούμενοι" καθώς δεν έφθασε, ποτέ, στην πρωτεύουσα Καράκας το μικρό δικινητήριο αεροσκάφος που τούς μετέφερε από το κοντινό νησιωτικό συγκρότημα Λος Ρόκες.
Την πληροφορία αυτή έδωσε χθες, μέσω Twitter, το υπουργείο Εσωτερικών στο Καράκας. Η Μαουρίτσια Καστιλιόνι, επιβάτης στο αεροπλάνο αυτό, είναι η σύζυγος του Βιτόριο Μισόνι, λέει το υπουργείο. Το αεροπλάνο είχε κυβερνήτη, συγκυβερνήτη, λέει η ίδια πηγή.

Πλοία έκαναν ήδη έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, όπου μπορεί να κατέπεσε το αεροπλάνο. 'Ομως, αυτές έχουν πλέον διακοπεί λόγω σκότους και θα επαναληφθούν με το πρώτο φως της Κυριακής.

Καλά πληροφορημένες πηγές, που επικαλείται το Γαλλικό πρακτορείο, δηλώνουν ότι ο Λούκα Μισόνι φθάνει στο Καράκας για να παρακολουθήσει, επιτόπου, την εξέλιξη των ερευνών. Η Αντζελα έχει σπεύσει στο πατρικό σπίτι. Ούτε ο Οτάβιο Μισόνι, ούτε η σύζυγός του Ροζίτα κάνουν κάποια δήλωση στον Τύπο.

Περίεργο είναι ότι στο ίδιο αεροπορικό δρομολόγιο έχει χαθεί κι άλλο αεροπλάνο, που τον Ιανουάριο 2008 μετέφερε 14 ανθρώπους, ανάμεσά τους 8 Ιταλούς. Το παραμικρό ίχνος αυτής της πτήσης, που έγινε στις 4 Ιανουαρίου 2008, δεν εντοπίστηκε ποτέ, μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.