Από την μία άκρη της Λεμεσού ως την άλλη, συνεχίζουν την παράνομη δραστηριότητά τους οι διαρρήκτες, έχοντας δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στους πολίτες, για το επόμενο «χτύπημά» τους, που μπορεί να είναι στο σπίτι τους, στο κατάστημα, ή στην επιχείρησή τους.
Μόνο χθες καταγγέλθηκαν δεκάδες κλοπές από κατοικίας, με πιο σοβαρές εκείνες στην κοινότητα Πύργος και στην οδό Βασιλείου Βουλγαροκτόνου στο κέντρο της Λεμεσού, απ’ όπου οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα, αξίας μεγαλύτερης της 15.000 ευρώ.

Η παραπονούμενη στην πόλη της  Λεμεσού, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι διαρρήκτες «εκμεταλλεύτηκαν» την απουσία της για μία ώρα χθες το απόγευμα, «τρύπωσαν» στο σπίτι της κι  έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, καθώς επίσης και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, όλα συνολικής αξίας 9,500 περίπου ευρώ.

Επίσης, δεύτερη γυναίκα κάτοικος του χωριού Πύργος κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι μεταξύ των ωρών 11.00 το πρωί και 14.30 το απόγευμα άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.950 ευρώ.

Με καθυστέρηση πληροφορήθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής και κατάγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία Λεμεσού 57χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου. Ο παραπονούμενος ανέφερε, ότι μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Δεκεμβρίου του 2012, διάστημα κατά το οποίο απουσίαζε στο εξωτερικό άγνωστοι μπήκαν στην κατοικία του και έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή, συνολικής αξίας 13.200 ευρώ.

Εξάλλου, το περασμένο Σάββατο συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης φαρμακείου με σκοπό την κλοπή.

Πηγή: kathimerini.com.cy