Σωρεία διαρρήξεων και κλοπών πιστεύει ότι εξιχνίασε η Αστυνομία, μετά από έφοδο που έγινε σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων χρυσαφικών, αλλά και πολλών άλλων πολύτιμων αντικειμένων, που εκτιμώνται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Οι εξεταστές-ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας ήδη προχώρησαν στη σύλληψη της γυναίκας που διαμένει στο διαμέρισμα, ενώ αναζητείται ο σύντροφός της. Και οι δύο ύποπτοι είναι από την Ρουμανία και διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο.

Το ευχάριστο, πάντως, είναι ότι στο ΤΑΕ Λευκωσίας έχουν ήδη κληθεί πρόσωπα τα οποία έχουν καταγγείλει διαρρήξεις και κλοπές τους τελευταίους μήνες και μερικοί απ' αυτούς έχουν ήδη αναγνωρίσει πολλά κλοπιμαία ως δικά τους αντικείμενα.

Ο βοηθός υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι οργανώθηκε επιχείρηση και ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισα, όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός  αντικειμένων, όπως τσάντες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ρολόγια κι άλλα αντικείμενα, «που φαίνεται να είναι προϊόν διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν, στην επαρχία Λευκωσίας».Πηγή: sigmalive.com