Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει την κοινή γνώμη στην Αμερική όπου η μικρή Σκάιλερ Ντέιβις (Skyler Davis) έμβρυο ακόμα στην κοιλιά της μαμάς της είχε πυροβοληθεί και τραυματιστεί στο χεράκι της!
Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου η μικρούλα κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο και επέστρεψε στο σπίτι της μετά από ένα μήνα όπου νοσηλευόταν στην εντατική σε νοσοκομείο στο Μαϊάμι.

Το κοριτσάκι επρόκειτο να γεννηθεί μέσα στον Ιανουάριο, όμως οι γιατροί, μετά τον πυροβολισμό αναγκάστηκαν να προκαλέσουν τη πρόωρη γέννα της μικρής αμέσως μετά τον πυροβολισμό της προκειμένου να σώσουν τη ζωή της.

Η μητέρα της Τίφανι Ντέιβις (Tiffany Davis) 8 μηνών έγκυος την μέρα του πυροβολισμού, ήταν βαριά τραυματισμένη στην κοιλιακή χώρα, όμως μετά από σοβαρές εγχειρήσεις και την αφαίρεση σφαιρών, είναι και πάλι καλά, αν και δεν θυμάται τίποτα από την τραγική εκείνη μέρα.

Η μητέρα νοσηλεύεται ακόμα και έτσι η Σκάιλερ μένει προσωρινά με τη θεία της μέχρι να γίνει εντελώς καλά η μαμά της και να αναλάβει εκείνη την ανατροφή και τη φροντίδα της.  


Πηγή: radar.gr