Απίστευτο... Καταχώρησαν υπόθεση ενώπιον του δικαστηρίου, εναντίον 22χρόνου, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από ένα χρόνο! Δικαστικός επιδότης, παρέδωσε την κλήση, στην χαροκαμένη μάνα. Η μακάβρια ενέργεια, προκάλεσε την οργή της οικογένειας, η οποία ακόμη ζητάει απαντήσεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του παιδιού της, αφού ένα χρόνο μετά, παραμένει ανεξιχνίαστη.

H κλήση αφορούσε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο, 22 ετών, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Φεβρουάριο στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς. Κραυγή αγανάκτησης από την χαροκαμένη μάνα, στην εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο», αφού η ενέργεια αυτή, ήρθε να ρίξει λάδι στην ήδη ανοικτή βαθιά πληγή, που προκάλεσε ο θάνατος του παιδιού της.

Η υπόθεση εκκρεμούσε εναντίον του 22χρονου από το 2009 όταν υπηρετούσε τη θητεία του στην ΟΥΚ και αφορούσε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή την ενέργεια, βασανίζουν την οικογένεια που εκφράζει παράλληλα σφοδρά παράπονα για τους χειρισμούς της αστυνομίας και τη διερεύνηση της στυγερής δολοφονίας του 22χρονου παιδιού της, αφού ένα χρόνο μετά τη διάπραξη της, παραμένει ανεξιχνίαστη.

Σύμφωνα με την χαροκαμένη μάνα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τη δολοφονία του παιδιού της, τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν δεόντως από την αστυνομία.

Πηγή: sigmalive.com