Σάλο έχει προκαλέσει στους δικαστικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης η ιστορία που εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή έναν 64χρονο δικαστικό λειτουργό.  
Ο δικαστής εισέβαλε το πρωί στο γραφείο της μέχρι πρότινος γραμματέως του, κλείδωσε την πόρτα, έβγαλε το όπλο του και της είπε: «Κοίτα σε τι χάλια με έφερες! Θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ!».  

Η 30χρονη γραμματέας μέσω της εσωτερικής επικοινωνίας ειδοποίησε την ασφάλεια, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η αστυνομία συνοδεία εισαγγελέα. Μετά από 15 λεπτά διαπραγματεύσεων κατάφεραν να πείσουν τον «ερωτοχτυπημένο» δικαστή να ανοίξει την πόρτα.   

Ο δικαστής, ο οποίος είναι επίσης παντρεμένος με δικαστή της Κωνσταντινούπολης, πήγε σπίτι του, ενώ εις βάρος του διατάχθηκε έρευνα.  

Από την πλευρά της, η 30χρονη γραμματέας ισχυρίζεται ότι ο 64χρονος την παρενοχλούσε διαρκώς όταν εκείνη ήταν γραμματέας του και για αυτό ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να της αλλάξουν πόστο, αλλά και να διερευνήσει την υπόθεση. Το υπουργείο απλώς τη μετέφερε χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.