Υποθέσεις κλοπής από δημόσιο λειτουργό, κατάχρησης εξουσίας, δημόσιας βλάβης και άλλα αδικήματα, αντιμετωπίζει ο 49χρονος, μέχρι πρόσφατα κοινοτάρχης Κλωναρίου.
Τα αδικήματα, σύμφωνα με την αστυνομία διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου του 2012 και 24 Ιανουαρίου του 2013.

Ο 49χρονος, στις 24.01.2013 κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ότι άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο της αριστερής πίσω πόρτας του αυτοκινήτου του και έκλεψαν χαρτοφύλακα, ο οποίος ήταν τοποθετημένος πίσω από τη θέση του οδηγού. Ο χαρτοφύλακας περιείχε  23.000 ευρώ, βιβλιάρια επιταγών του κοινοτικού συμβουλίου καθώς και άλλα έγγραφα.

Ο μέχρι πρότινος κοινοτάρχης ανέφερε στην ανάκριση  ότι ο Έπαρχος Λεμεσού τον είχε παύσει από τη θέση του κοινοτάρχη, αφού είχε κηρυχθεί πτωχεύσας από τις 02.01.13 ενώ  από το Μάρτιο του 2012 προχώρησε σε διάφορες αναλήψεις  από το λογαριασμό του κοινοτικού συμβουλίου για «προσωπικούς λόγους και με την πρόθεση να επιστρέψει τα χρήματα στο μέλλον».

Πάντως, στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ο ίδιος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του λέγοντας ότι έκανε λάθος. Εναντίον του υπόπτου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό 6ήμερη κράτηση.
 
Πηγή: sigmalive.com