current views are: 1

6 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση10:48

Μεξικό: Βίασαν έξι ισπανίδες τουρίστριες στο Ακαπούλκο

Σοκ προκαλεί στο Μεξικό ο βιασμός έξι τουριστριών από ομάδα ενόπλων κουκουλοφόρων στο Ακαπούλκο.

Δημοσίευση 10:48’
αρθρο-newpost

Σοκ προκαλεί στο Μεξικό ο βιασμός έξι τουριστριών από ομάδα ενόπλων κουκουλοφόρων στο Ακαπούλκο.

Σοκ προκαλεί στο Μεξικό ο βιασμός έξι τουριστριών από ομάδα ενόπλων κουκουλοφόρων στο Ακαπούλκο.  Οι δράστες εισέβαλαν στο μπανγκαλόου που διέμεναν οι κοπέλες και έδεσαν τους άντρες που βρισκόντουσαν μαζί τους, με καλώδια κινητών τηλεφώνων και ιμάντες. Τα θύματα είναι Ισπανίδες, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από 20 έως 34 ετών και βρίσκονται υπό την προστασία των μεξικανικών αρχών.  

Η αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των βιαστών βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κουκουλοφόροι ενδέχεται να ανήκουν στο οργανωμένο έγκλημα.  

Για το περιστατικό, αλλά και για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βίας στο Μεξικό, μίλησε ο δήμαρχος της πόλης, Λουίς Γούολτον ο οποίος καταδίκασε την επίθεση και υποσχέθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να συλληφθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν για την πράξη τους.  

Όμως οι κάτοικοι εκνευρίστηκαν όταν τον άκουσαν να λέει πως το τραγικό περιστατικό θα επιφέρει μείωση του τουρισμού. Τον κατηγόρησαν πως θέλει να υποβιβάσει τον βιασμό των έξι κοριτσιών. Αργότερα ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν.


σχετικα αρθρα