Παραλύουν οι βορειο-ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ από την σφοδρή χιονοθύελλα που χτυπά τη Νέα Υόρκη και επεκτείνεται σε Ροντ Άιλαντ, Μασαχουσέτη και Μέιν. 
 
Ένας άνθρωπος έχει ήδη χάσει τη ζωή του και χιλιάδες έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ακυρώθηκαν πάνω από 4300 πτήσεις.

Η σφοδρή θύελλα που πλήττει τις ΗΠΑ με πολύ ισχυρούς ανέμους και χιόνι ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής να χτυπά τη Νέα Υόρκη, ξυπνώντας μνήμες από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Σάντι.

Ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του σε τροχαίο που σχετίζεται με τις κακές καιρικές συνθήκες, ενώ πάνω από 500.000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό, ενώ οι έχουν ακυρωθεί πάνω από 4300 πτήσεις, μεταξύ των οποίων και αυτές προς και από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης.

Ένας πυρηνικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Πλίμουθ της Μασαχουσέτης, όπου κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας της χιονοθύελλας «Nemo», διέκοψε αυτόματα το Σάββατο τη λειτουργία του λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Από τη διακοπή λειτουργίας του πυρηνικού σταθμού τουλάχιστον 300.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Η διεύθυνση του πυρηνικού σταθμού διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία απειλή για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων. Νωρίτερα είχε μεταδοθεί ότι στην πολιτεία της Μασαχουσέτης, όπου το Σάββατο έπεσαν πάνω από 40 εκατοστά χιονιού, έχουν κλείσει οι δρόμοι.