Δολοφόνησε λάθος ανθρώπους λόγω του Google Maps!

Δολοφόνησε λάθος ανθρώπους λόγω του Google Maps!
Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο σπίτι του τον Μάιο του 2010. 
Σύμφωνα με το CBS, νέα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η δολοφονία ήταν τελικά επί πληρωμή από επαγγελματία, ο οποίος οδηγήθηκε σε λάθος σπίτι από τη Google Maps!

Αρχικά για την δολοφονία του 68χρονου Dennis Koula και της 65χρονης συζύγου του Merna θεωρήθηκε υπεύθυνος ο γιος τους ο οποίος μάλιστα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης! Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία των γονιών του μέσα από τη φυλακή.

Ένας ανακριτής της αστυνομίας εξέτασε τη θεωρία μιας πιθανής δολοφονίας από πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανώς έκανε λάθος στο σπίτι από το Google Maps. Μάλιστα ο John Christophersen, ένας ειδικός πράκτορας του Υπουργείου Δικαιοσύνης "δεν βρίσκει κανένα κίνητρο πίσω από αυτή τη δολοφονία" . Πάρα την ενδελεχή έρευνα του Christophersen σήμερα έρχεται ένας γείτονας του ζευγαριού και δίνει μια νέα διάσταση στο σίριαλ.

Ο Steve Burgess ανέφερε στις αρχές πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του. Η Merna ήταν μια φιλήσυχη δασκάλα ενώ ο Dennis διατηρούσε μια αλυσίδα φαρμακείων και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford στην πόλη La Crosse.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο