Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο σπίτι του τον Μάιο του 2010. 
Σύμφωνα με το CBS, νέα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η δολοφονία ήταν τελικά επί πληρωμή από επαγγελματία, ο οποίος οδηγήθηκε σε λάθος σπίτι από τη Google Maps!

Αρχικά για την δολοφονία του 68χρονου Dennis Koula και της 65χρονης συζύγου του Merna θεωρήθηκε υπεύθυνος ο γιος τους ο οποίος μάλιστα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης! Ο ίδιος συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία των γονιών του μέσα από τη φυλακή.

Ένας ανακριτής της αστυνομίας εξέτασε τη θεωρία μιας πιθανής δολοφονίας από πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος πιθανώς έκανε λάθος στο σπίτι από το Google Maps. Μάλιστα ο John Christophersen, ένας ειδικός πράκτορας του Υπουργείου Δικαιοσύνης "δεν βρίσκει κανένα κίνητρο πίσω από αυτή τη δολοφονία" . Πάρα την ενδελεχή έρευνα του Christophersen σήμερα έρχεται ένας γείτονας του ζευγαριού και δίνει μια νέα διάσταση στο σίριαλ.

Ο Steve Burgess ανέφερε στις αρχές πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του. Η Merna ήταν μια φιλήσυχη δασκάλα ενώ ο Dennis διατηρούσε μια αλυσίδα φαρμακείων και μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford στην πόλη La Crosse.