Με νέα ραδιοφωνική εκπομπή επανέρχεται στη Βρετανία ο Michael Christian, ο ένας από τους δύο φαρσέρ της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον, που οδήγησε στην αυτοκτονία της νοσοκόμας Jacintha Saldanha.

Μετά από δυο περίπου μήνες αποχής ο Christian επιστρέφει σε ραδιοφωνικό σταθμό θυγατρικό του 2Day-FM όπου εξέπεμπε το μοιραίο πρόγραμμα. Έτσι θα έχει και πάλι εκπομπή στον Fox FM της Μελβούρνης, αν και η πρώην συμπαρουσιάστρια του παραμένει εκτός.

Οι δυο παραγωγοί κάλεσαν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον προσποιούμενοι ότι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ. Μόλις αποκαλύφθηκε η φάρσα ξέσπασε σάλος και λίγο μετά η νοσοκόμα Jacintha Saldanha που απάντησε και προώθησε την κλήση βρέθηκε κρεμασμένη.

Ωστόσο, οι δικαστικές αρχές της Αυστραλίας έκριναν ότι παρά την τραγική κατάληξη της φάρσας, δεν υπάρχουν επαρκή τεκμήρια για να κατηγορηθούν οι δυο παραγωγοί για φόνο, έστω και εξ αμελείας.

Ο διευθυντής του σταθμού πάντως προανήγγειλε ότι και η δεύτερη παραγωγός, η Mel Greig, θα επιστρέψει στα καθήκοντα της σε εύθετο χρόνο.