Οριστικά κλείνει για την Αστυνομία του Λος Άντζελες η υπόθεση του Κρις Ντόρνερ, του πρώην αστυνομικού που αναζητούνταν επί σχεδόν μια εβδομάδα μετά από ταυτοποίηση της σωρού του.
Η ανακοίνωση έγινε από το γραφείο του σερίφη του Σαν Μπερναντίνο μετά από ταυτοποίηση, βάσει της οδοντοστοιχίας, της καμένης σορού του στο ορεινό καταφύγιο όπου είχε καταλήξει η καταδίωξή του την περασμένη Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντόρνερ είχε περικυκλωθεί στο καταφύγιο από αστυνομικούς με τους οποίους αντάλλασσε πυρά πριν πιάσει φωτιά το κτίριο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί.

Ο Ντόρνερ, ο οποίος είχε αποπεμφθεί από το Σώμα όταν είχε ψευδώς ισχυριστεί ότι ένας εκπαιδευόμενος αστυνομικός, είχε κλωτσήσει κρατούμενο με σχιζοφρένεια, τις τελευταίες ημέρες είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά των πρώην συναδέλφων του στο Λος Άντζελες ενώ κατηγορούνταν για τους φόνους ενός αστυνομικού και μιας γυναίκας, κόρης συνταξιούχου αστυνομικού και δικηγόρου, ο οποίος τον είχε εκπροσωπήσει όταν αποτάχθηκε από την Αστυνομία.

Αν και στο σημείο είχε βρεθεί η άδεια οδήγησης του αστυνομικού, μέχρι την Πέμπτη οι αρχές δεν είχαν επιβεβαιώσει την ταυτότητα του δράστη, ενώ ακόμη δεν έχουν προσδιορίσει την αιτία του θανάτου.