Κύπρος: Συνάντηση του Σταύρου Μαλά με τον Βάσο Λυσσαρίδη

Κύπρος: Συνάντηση του Σταύρου Μαλά με τον Βάσο Λυσσαρίδη

Ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Μαλάς, ο οποίος χθες ήρθε δεύτερος σε ψήφους με 26,91% και την Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη (45.46%) συναντήθηκε αργά το απόγευμα με τον ιστορικό ηγέτη και επίτιμο πρόεδρο της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ θα συναντηθεί αύριο το πρωί με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Γιαννάκη Ομήρου. Αύριο το απόγευμα το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ θα μελετήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την κατάσταση ενόψει του δεύτερου γύρου. Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Πέμπτη από την Κεντρική Επιτροπή.

Εξάλλου, συνεδρίασε το απόγευμα το Πολιτικό Γραφείο του ΕΥΡΩΚΟ, το οποίο στον πρώτο γύρο είχε πάρει απόφαση για ψήφο κατά συνείδηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση αποφασίστηκε με 11 ψήφους υπέρ και μια εναντίον η σύγκλιση του Κεντρικού Συμβουλίου του Κόμματος την Τετάρτη, για να πάρει τελική απόφαση.

Η εισήγηση προς το Κεντρικό Συμβούλιο για επικύρωση αφορά τη στήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο