Τσιμεντωμένος σε ένα μεγάλο μεταλλικό βαρέλι βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο βουλευτής Μικαήλ Πακχόμοβ, σε ιδιωτικό γκαράζ στο προάστιο Νογκίνσκι, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές της Μόσχας.
Ο 36χρονος, Μικαήλ Πακχόμοβ, που είχε απαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου, άνηκε στο κόμμα του προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή Λιπέτσκ στη νότια Μόσχα.

Όπως αναφέρει στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «RIA Novosti» εκπρόσωπος της ρωσικής ερευνητικής Αρχής, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρας, το θύμα εθεάθη μαζί με άλλους τρεις άντρες που τον έσπρωξαν μέσα σε ένα Ι.Χ. ενώ την επόμενη ημέρα οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τον οδηγό και το συνοδηγό ενός οχήματος Hyundai, όπου βρέθηκαν τα υπάρχοντα του βουλευτή.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν συλλάβει τουλάχιστον 10 άτομα ενώ ο βασικός ύποπτος είναι ο 40χρονος, Γιεβγκένι Κχαριτόνοβ, που είναι στέλεχος της επίσημης υπηρεσίας κοινής ωφελείας για τη στέγαση στη Μόσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής είχε αφήσει πίσω του απλήρωτα χρέη.