Άφησε απροστάτευτο ένα μικρό θησαυρό κι οι επιτήδειοι που προφανώς παρακολουθούσαν τον 52χρονο χρυσοχόο, δεν έχασαν την ευκαιρία. Χωρίς χρονοτριβή άρπαξαν ένα βαλιτσάκι στο οποίο περιέχονταν διαμάντια και χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, σε χώρο στάθμευσης της τουριστικής Γερμασόγειας. Ο 52χρονος χρυσοχόος είχε μεταβεί στην περιοχή για επαγγελματικό ραντεβού, έχοντας στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του το βαλιτσάκι με τον «μικρό θησαυρό».

Θεωρώντας πως το βαλιτσάκι βρίσκεται σε ασφαλές κι αθέατο σημείο στο όχημα του, μετέβη στην καθορισμένη συνάντηση. Στην επιστροφή του δοκίμασε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, αντικρίζοντας σπασμένο ένα τζάμι του αυτοκινήτου του και διαπιστώνοντας πως οι δράστες είχαν προχωρήσει μέχρι τον χώρο αποσκευών, όπου υπήρχε το πολύτιμο βαλιτσάκι.

Σοκαρισμένος ο χρυσοχόος ειδοποίησε την Αστυνομία, καταγγέλλοντας την κλοπή των κοσμημάτων μεγάλης αξίας και αντιλαμβανόμενος «κατόπιν εορτής», πως οι επιτήδειοι τον παρακολουθούσαν κι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Πηγή: kathimerini.com.cy