Με πιεσόμετρο και βιβλίο αρχειοθέτησης επιτέθηκαν εναντίον του νοσηλευτικού προσωπικού της Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού δύο άντρες προκαλώντας σε μία νοσηλεύτρια εγκεφαλικές κακώσεις.

Το περιστατικό συνέβη χθέ βράδυ όταν 18χρονή που ήταν έγκυος 10 βδομάδων μετέβη στο νοσοκομείο και είχε διαπιστωθεί ότι απέβαλε το έμβρυο.  Οι επί καθήκοντι γιατροί της ανέφεραν ότι επιβαλλόταν να γίνει χιερουργική επέμβαση απόξισης αλλά θα έπρεπε να περιμένει λίγο αφού εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ακολούθως αφού υπέγραψαν η 18χρονή και ο αρραβωνιαστικός της, έφυγαν από το Νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα ο αρραβωνιαστικός της 18χρονής μαζί με τον πατέρα της, επέστρεψαν στο Νοσοκομείο όπου άρχισαν να διαμαρτύρονται και  να επιτίθενται στο προσωπικό του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα έριξαν πιεσόμετρο και ένα βιβλίο αρχειοθέτησης εναντίων δυο νοσοκόμων η μια από τις οποίες υπέστη εγκεφαλική κάκωση.

Οι σκηνές πανικού καταγράφηκαν απο μέλη της αστυνομίας τα οποία ειδοποιήθηκαν και συνέλαβαν τους δύο ταραξίες με τις κατηγορίες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης.

Πηγή: sigmalive.com