current views are: 1

8 Μαρτίου 2013
Δημοσίευση05:36

«Μάτιασαν» τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα… προβλήματα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δημοσίευση 05:36’
αρθρο-newpost

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα… προβλήματα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα… προβλήματα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Μετά τη χθεσινή καταδίκη του σε έναν χρόνο φυλάκισης για συνέργεια σε αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών, θα παραμείνει σε κατ’ οίκον νοσηλεία για μια εβδομάδα, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στα μάτια.

Όπως είπε ο γιατρός του, ο Μπερλουσκόνι «χρειάζεται τουλάχιστον επτά ημέρες απόλυτης ξεκούρασης με καμία έκθεση στο φως».

Ο Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Adnkronos. εξήγησε ότι ο Καβαλιέρε πάσχει από ραγοειδίτιδα, μια οφθαλμική φλεγμονή και χρειάζεται θεραπεία με φάρμακα.

Τον περασμένο μήνα, ο 76χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και πολιτικός, αναγκάστηκε να ακυρώσει την τελική προεκλογική του συγκέντρωση, εν όψει των γενικών εκλογών στις 24 και 25 Φεβρουαρίου και πάλι εξ αιτίας προβλήματος των ματιών.

Λόγω της κατάστασής του, ο Μπερλουσκόνι ακύρωσε το πρόγραμμα της Παρασκευής, συμπεριλαμβανομένων και των συζητήσεων με τον Μάριο Μόντι. Οι δικηγόροι του ζήτησαν επίσης, αναβολή της δικάσιμου για το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο πρώην πρωθυπουργός. Η παρουσία του πολιτικού δεν είναι υποχρεωτική, και το δικαστήριο αποφάσισε να προχωρήσει ανεξάρτητα αν παραστεί ή όχι.


σχετικα αρθρα