Ένας 26χρονος από την Λευκωσία είναι το θύμα της εγκληματικής ενέργειας, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί εντός του αυτοκινήτου του σε περιοχή της κοινότητας Ανάγυια, στην επαρχία Λευκωσίας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας κ. Ανδρέας Αγγελίδης, δηλώνει πως κατέχονται τα στοιχεία του νεκρού, αποφεύγονται όμως να δοθούν στην δημοσιότητα πριν διαπιστωθεί ότι έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του νεκρού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, από την Αστυνομία εξετάζεται υπόθεση φόνου κι οι έρευνες ήδη έχουν πάρει και συγκεκριμένη κατεύθυνση. Συγκεκριμένα ανακινούνται υποθέσεις που αφορούν θέματα λαθροθηρίας, πιθανόν και ναρκωτικών.

Το θύμα φέρεται να έχει πυροβοληθεί με πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, ευρισκόμενο εντός του σταθμευμένου οχήματός του σε ανοιχτό γκαράζ της περιοχής.

Τον νεκρό αντίκρισε πρώτος κι ειδοποίησε την Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του γκαράζ, ενώ το όχημα φέρεται να ανήκει σε 45χρονο από τη Λάρνακα, ο οποίος όμως ανακρινόμενος δήλωσε ότι το πώλησε πριν από τρία -τέσσερα χρόνια.

Πηγή: kathimerini.com.cy