Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από τον σφοδρό βομβαρδισμό προπυργίων των ανταρτών γύρω από την Δαμασκό από τις κυβερνητικές δυνάμεις

Σφοδρές μάχες μαίνονται σε πολλά μέτωπα σε όλη την Συρία, σύμφωνα με μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Στις τοποθεσίες Χατζίρα, στη νότια Συρία, Χαμουρία, στη βορειοανατολική, και Χαράστα, επίσης στην βορειοανατολική Συρία, ερρίφθησαν ρουκέτες και οβίδες όλμων, διευκρίνισε η μη κυβερνητική οργάνωση.

Στην Δαμασκό, κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν τις συνοικίες Ασάλι, στο νότιο τμήμα, και Καμπούν, στο βορειοανατολικό. Οι βομβαρδισμοί αυτοί ακολουθήθηκαν από σφοδρές ανταλλαγές πυρών.

Στην Χομς, στην κεντρική Συρία, η οποία είναι γνωστή και ως «πρωτεύουσα της επανάστασης», μάχες διεξήχθησαν στην περιφέρεια των συνοικιών Χαλντιγέ και στην παλαιά πόλη της Χομς ανάμεσα στους Σύρους αντάρτες και στις τακτικές δυνάμεις, οι οποίες βομβάρδισαν τις περιοχές αυτές.

Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν εξάλλου κι άλλες συνοικίες της επαρχίας της Χομς, μεταξύ των οποίων η Μπάμπα Αμρ, η Χούλα και η Νταμπάα, όπως και συνοικίες της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, και του Χαλεπιού, στο βορρά.
TAGS