Η διάσημη από το σκάνδαλο «Ρούμπι Γκειτ»,  Μαροκινή χορεύτρια Ρούμπι Καρίμα, δήλωσε ότι θα παντρευτεί σε τρείς εβδομάδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, η ενήλικη πλέον Ρούμπι δήλωσε : « Θα παντρευτώ σε είκοσι ημέρες, στην εκκλησία αλλά και στο δήμο», την στιγμή που εκκρεμούν κατηγορίες,  ότι διατηρούσε σχέση με τον Ιταλό πρωθυπουργό έναντι αδράς αμοιβής.

Όπως αποκαλύπτουν τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο μνηστήρας κια μελλοντικός σύζυγος της αισθησιακής χορεύτριας, είναι ο νεαρός με τον οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή του ομίλου του Μπερλουσκόνι.

Σε αυτή την εμφάνισή της η 18χρονη τόλησε να αποκαλύψει την πραγματική προσωπική της ζωή και ανέφερε :  «Είμαι ερωτευμένη, θέλω να παντρευτώ και να ζήσω μια ήρεμη ζωή, δεν επιθυμώ να μείνω στον χώρο του θεάματος» και πρόσθεσε : « Δεν χρειάζομαι ειδικές άδειες. Έφτασα στην Ιταλία πριν δέκα χρόνια, έχω όλα τα αναγκαία χαρτιά και εργάζομαι ως σερβιτόρα».

Σύμφωναμε πληροφορίες  η Ρούμπι «εργάζεται» ως επίσημη προσκεκλημένη γνωστών ιταλικών ντίσκο, με αμοιβές που κυμαίνονται από οκτώ μέχρι και δέκα χιλιάδες ευρώ για κάθε βραδιά.

Η νεαρή μαροκινή, δήλωσε επίσης ότι "ελπίζει να πάρει το απολυτήριο του παιδαγωγικού λυκείου και να ζήσει, μόνιμα, στην Γένοβα". Όσο για την γνωριμία της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας στη Λα Ρεπούμπλικα, τόνισε: "επιθυμώ να ξεκινήσει, η δίκη, όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν και εγώ είμαι απλός μάρτυρος. Είναι μια υπόθεση μοναξιάς. Εγώ την πλήρωσα, ψάχνοντας την στοργή του πατέρα μου. Εκείνος πλήρωνε τις κοπέλες.."