Όσοι ονειρεύονταν να γίνουν… Bond στη θέση του Bond, ποζάροντας σ’ αυτήν την ιστορική φωτογραφία στη θέση του Sean Connery, έχουν μια ελπίδα να το κάνουν.

 Ο οίκος Christie’s βγάζει σε δημοπρασία το πιστόλι Walther που κρατάει ο θρυλικός κινηματογραφικός πράκτορας στη φωτογραφία, που ήταν η βασική εικόνα της διαφημιστικής καμπάνιας της ταινίας «Από τη Ρωσία με αγάπη», το 1963, αλλά χρησιμοποιήθηκε και στις ταινίες που ακολούθησαν μέχρι το 1967 και το «Ζεις μονάχα δυο φορές».

Η δημοπρασία θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου στο Λονδίνο και αναμένεται να πιάσει περίπου τις 32.000 ευρώ. Και επειδή είναι μάλλον μεγάλο το ποσό για τους περισσότερους επίδοξους… διαδόχους του Sean Connery, οι Christie’s βγάζουν στο σφυρί και άλλα αντικείμενα από ταινίες του 007.

Ένα από αυτά είναι ένα μικρό πιστόλι Derringer που χρησιμοποιούσε ο υπηρέτης του Scaramanga, Nick Nack (Hervé Villechaize) στην ταινία του 1974 «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι», που αναμένεται να πιάσει τα 8.000 ευρώ, ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας που φορούσε ο George Lazenby στο φιλμ «Στη μυστική υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος» (1969) και εκτιμάται στις 2.000 ευρώ και φυσικά, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τη στολή του Darth Vader από το «Star Wars: The Empire Strikes Back», που είναι το… πρώτο όνομα της δημοπρασίας!