Η μητέρα των διδύμων κοριτσιών από την Ελβετία, της Αλέσια και Λίβια Σεπ 6 ετών, που αγνοούνται εδώ και μία εβδομάδα έλαβε με το ταχυδρομείο τα χρήματα που είχε αποσύρει ο πατέρας τους από τη Μασαλία, προτού αυτοκτονήσει στην Ιταλία, δήλωσε σήμερα ο αδερφος της Βαλέριο Λουτσίντι.

"Υπήρχαν κάποια νέα σήμερα το πρωί. Λάβαμε πολλές γράμματα από την Ιταλία, από το χωριό όπου ο (Ματίας Σεπ) αυτοκτόνησε, με τις οποίες έστειλε όλα τα χρήματα που είχε αποσύρει από τη Μασαλία. Πρόκειται για χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και συνολικά περίπου 5.000 ευρώ", δήλωσε στον Τύπο ο Λουτσίντι μπροστά από το σπίτι της αδερφής του στον Σεν Σουλπίς, στη δυτική Ελβετία.

"Τα χρήματα δεν συνοδεύονταν από επιστολή. Αυτό μας ανησυχεί διότι η εικασία ότι είχε πληρώσει κάποιον για να φυλάξει τα παιδιά δεν στέκει πλέον", πρόσθεσε.

Τελευταία φορά που κάποιος είδε τα δίδυμα κορίτσια ήταν στις 30 Ιανουαρίου στις 13:00 κοντά στο σπίτι του πατέρα τους στην Ελβετία. Ο Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε στις 3 Φεβρουαρίου πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου στον σταθμό της Τσερινιόλα στη νότια Ιταλία.

Η ιταλική αστυνομία συνεχίζει σήμερα για πέμπτη ημέρα τις έρευνες για τον εντοπισμό των διδύμων. Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν ελικόπτερα και αστυνομικά σκυλιά, αναμένεται να επικεντρωθούν σήμερα γύρω από τους αυτοκινητόδρομους της περιοχής Τσερινιόλα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ansa.