Αισθηματική της σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε στους δικαστές του Μιλάνου η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία, στα πλαίσια της υπόθεσης «Μπούγκα Μπούγκα».

Σε σημερινή της κατάθεση η Μινέττι τόνισε ότι «με τον Μπερλουσκόνι υπήρχε πραγματική αγάπη, ένας κανονικός δεσμός, με συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον».

«Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η εικοσιοκτάχρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας».

Η Νικόλ Μινέττι αρνήθηκε ότι οργάνωσε τα «καυτά πάρτι της βίλας του 'Αρκορε», όπως την κατηγορούν οι εισαγγελείς. «Δεν ήξερα ότι η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα ήταν ανήλικη. Δεν οργάνωσα και δεν χειρίστηκα απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε στηθεί κανένας περίεργος μηχανισμός», πρόσθεσε η πρώην περιφερειακή σύμβουλος της κεντροδεξιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου.

O εισαγγελέας του Μιλάνου έχει ζητήσει την καταδίκη της Νικόλ Μινέττι σε επτά χρόνια κάθειρξης και σε δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.