Στην έξοδο της Παρεκκλησιάς, επεφύλασσε η μοίρα τραγικό τέλος για τη ζωή 45χρονου Σουηδού, μονίμου κατοίκου Κύπρου.

Στις 5.30 σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο του αλλοδαπού είχε ακινητοποιηθεί στη λωρίδα ασφαλείας, προφανώς λόγω μηχανικής βλάβης κι ο ίδιος είχε εξέλθει του οχήματος.

Ημιφορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος κι επιχειρούσε να περάσει από την έξοδο της Παρεκκλησιάς στον αυτοκινητόδρομο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 45χρονο Σουηδό.

Το διερχόμενο όχημα μετά το δυστύχημα ακινητοποιήθηκε στη μέση του αυτοκινητόδρομου.   
 
Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος, το ρεύμα του αυτοκινητόδρομου από Λεμεσό προς Λευκωσία, στο σημείο της εξόδου Παρεκκλησιάς, ήταν κλειστό για περισσότερες των τριών ωρών.

Η τροχαία κίνηση διοχετεύονταν  από την έξοδο Παρεκκλησιάς και επαναφορά στον αυτοκινητόδρομο από τη Μονή, όμως ο συνωστισμός δεν αποφεύχθηκε κι η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν μεγάλη.

Ο δρόμος άνοιξε για την κυκλοφορία γύρω στις 8.30.

Προβληματίζεται η Αστυνομία  

Ανησυχία και προβληματισμό εκφράζει η αστυνομία από τα επανειλημμένα δυστυχήματα. Ο αναπληρωτής διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Γιώργος Γεωργίου, δήλωσε στο Τρίτο ότι η Αστυνομία καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για περιορισμό των δυστυχημάτων.

Τόνισε ωστόσο ότι απαραίτητη είναι η συνεργασία των οδηγών τους, τους οποίους κάλεσε να είναι προσεκτικοί, να μην αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και να φέρουν ζώνες ασφαλείας.

Ο κύριος Γεωργίου ανέφερε ότι από την αρχή του χρόνου θρηνήσαμε 22 νεκρούς στην άσφαλτο, προσθέτοντας ότι ο αριθμός αυτός θα ήταν πολύ μικρότερος εάν τα θύματα έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Είπε επίσης ότι οκτώ από τους νεκρούς ήταν μοτοσυκλεττιστές, πέντε από τους οποίους δεν φορούσαν κράνος.
Αν φορούσαν κράνος, πρόσθεσε, σίγουρα σήμερα θα ήταν μαζί μας.