Σαραντατριάχρονος από την Αραδίππου, συνεργάτης  ασφαλιστικού γραφείου στη Λάρνακα συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων.

Ο 43χρονος συνελήφθη την Τρίτη ύστερα από σχετική καταγγελία του ιδιοκτήτη του ασφαλιστικού γραφείου.

Από τις πρώτες, σύμφωνα με την Αστυνομία, έρευνες  διαπιστώθηκε πως ο 43χρονος  ενεργώντας  ως  εισπράκτορας  του ασφαλιστικού γραφείου  κατέθετε στο ταμείο του γραφείου σε τακτά  χρονικά διαστήματα τα χρηματικά ποσά που εισέπραττε από τους ασφαλισμένους πελάτες του γραφείου.

Το τελευταίο δίμηνο, όμως ο διευθυντής του ασφαλιστικού γραφείου παρατήρησε  πως δεν υπήρχε οποιαδήποτε κατάθεση γεγονός που προκάλεσε  την καταγγελία στην Αστυνομία.

Από την πρώτη αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε πως ο 43χρονος σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε εισπράξει από 78 συνολικά ασφαλισμένους πελάτες του γραφείου, εκδίδοντας δικές του αποδείξεις, το ποσό των 16.000, χρήματα τα οποία δεν κατατέθηκαν ποτέ στο ταμείο του ασφαλιστικού γραφείου.

Την Τετάρτη ο 43χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.