Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη βρέθηκαν σήμερα ο Φρανκ Ριμπερί και ο Καρίμ Μπενζεμά, για να απολογηθούν σχετικά με την υπόθεση πορνείας που απασχόλησε την κοινή γνώμη πριν από μερικά χρόνια. 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μπάγερν και ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς εκπροσώπους τους, κατηγορούμενοι για επί πληρωμή συνεύρεση με ανήλικη, την Ζαχία Ντεχάρ, το 2008 και το 2009. 

Το σκάνδαλο είχε ξεσπάσει λίγες εβδομάδες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, έπληξε το γόητρο των Γάλλων ποδοσφαιριστών και εκτόξευσε στα ύψη την καριέρα της Ντεχάρ!

Η Αλγερινής καταγωγής καλλονή, που πλέον έχει κλείσει τα 21, διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ και είναι μούσα του διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Καρλ Λάνγκερφελντ. Σε πρώτη φάση οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως θα τη βγάλουν "καθαρή", καθώς οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν την απαλλαγή τους, χωρίς όμως να δεχθούν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης, ότι οι Ριμπερί και Μαλουντά αγνοούσαν την ηλικία τής Ντεχάρ όταν ζήτησαν τις... υπηρεσίες της. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, ο εισαγγελέας μπορεί να αναθέσει σε ανεξάρτητους δικαστές να ερευνήσουν εκ νέου την υπόθεση.

Με βάση τα πειστήρια που παρουσιάστηκαν σήμερα, η Ντεχάρ υπήρξε ιερόδουλη στην ηλικία των 15 και των 16 ετών, αλλά έλεγε στους πελάτες της ότι είχε συμπληρώσει τα 18. Το 2009 πέταξε από το Παρίσι στο Μόναχο για το πάρτι των 26ων γενεθλίων του Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος την πλήρωσε 700 ευρώ για μία νύχτα σε πολυτελές ξενοδοχείο. Η πλευρά του Ριμπερί συμφώνησε με την "επαφή" αλλά είπε πως δεν γνώριζε ούτε ότι ήταν ιερόδουλη ούτε την ηλικία της, υποστήριξε δε ότι της έδωσε 200 ευρώ για να πάρει ταξί προς το αεροδρόμιο. 

Όσο για τον Μπενζεμά, αρνήθηκε ότι το 2008 είχε πληρώσει 500 ευρώ για να "απολαύσει" την Αλγερινή σε σουΐτα ξενοδοχείου στο Παρίσι.