Δεκάδες χιλιάδες πολίτες  διαδήλωσαν για δεύτερο βράδυ στο Σάο Πάολο, ενώ διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης σε περίπου 30  μικρότερες πόλεις της Βραζιλίας.

Ομάδα διαδηλωτών πυρπόλησε βαν αναμεταδόσεων του τηλεοπτικού καναλιού TV Record και τραπεζικό κατάστημα κοντά στο δημαρχείο.

Προηγουμένως διαδηλωτές είχαν σπάσει τις βιτρίνες ενός κτηρίου, ενώ είχαν επιχειρήσει επίσης να μπουν μέσα στο δημαρχείο, αλλά οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Καταστήματα λεηλατήθηκαν και συνθήματα γράφτηκαν στην προσφάτως ανακαινισμένη πρόσοψη της Όπερας.

Οι διαδηλωτές χωρίστηκαν μπροστά από το δημαρχείο και το μεγαλύτερο μέρος τους συνέχισε ειρηνικά προς τη λεωφόρο Παουλίστα.

Παράλληλα, στο Σάο Γκονσάλο κοντά στο Ρίο διαδήλωσαν 5.000 άνθρωποι, στο Ζουαζέιρο ντο Νόρτε (βορειοανατολική Βραζιλία) 8.000 διαδηλωτές εμπόδισαν τον δήμαρχο της πόλης να βγει από ένα τραπεζικό κατάστημα, ενώ διαδηλώσεις έγιναν και στις πόλεις Μανάους και  Φλοριανόπολις, αλλά και στο Μπέλο Οριζόντε, όπου η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή.