Σε συλλήψεις δύο νεαρών προσώπων  για υπόθεση ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία της Πάφου στην Κύπρο.

Η αστυνομία, κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης, ερεύνησε όχημα 19χρονου εθνοφρουρού, από την Αχέλεια,  επί της οδού Νικολάου Χατζηοικονόμου στην Χλώρακα. Από την έρευνα,  σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκε ένα τσαντάκι ώμου εντός του οποίου υπήρχαν μεταξύ άλλων ένα πορτοφόλι με δελτίο ταυτότητας, το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και επίσης 2 άδεια πακέτα τσιγάρων τα οποία περιείχαν 6 συσκευασίες από άσπρο χαρτί και μια συσκευασία από νάιλον διάφανο σακουλάκι οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης 8 περίπου γραμμαρίων.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Κατά την ανάκριση, ο 19χρονος εθνοφρουρός και οδηγός του οχήματος ανέφερε στην αστυνομία ότι τα ναρκωτικά του τα  είχε προμηθεύσει ένας άλλος 19χρονος από την  Πάφο με σκοπό να του τα επιστρέψει αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία , το συγκεκριμένο πρόσωπο που κατονόμασε ο 19χρονος  εθνοφρουρός εντοπίστηκε στην Έμπα, και ακολούθως κλήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ Πάφου και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος αρχικά αρνείτο κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ στην συνέχεια σε θεληματική κατάθεση ανέφερε  στην αστυνομία πως τα ανευρεθέντα ναρκωτικά ήταν δικά του και τα κατείχε για δική του χρήση.

Και οι δύο 19χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση.